Ön itt jár: Kezdőlap > Rólunk

Rólunk

A Dynoteq Kft. 2008 óta működő 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Cégünk speciális tömítéstechnikai termékek valamint hőszigetelő anyagok forgalmazásával foglalkozik. 2004 óta foglalkozunk tömítéstechnikával így közel 10 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a szakterületen.

Tudatosan építettük és építjük társaságunkat az ipari tevékenységek köré. Célunk, hogy hatékonyan szolgáljuk ki a folyamatosan növekvő és változó igényeket. Gondosan vizsgálunk meg minden problémás területet vagy alkalmazást, hogy ügyfeleinknek a legmegfelelőbb terméket, ezáltal a legjobb megoldást nyújtsuk.

2011 végétől karima tömítések gyártásával szélesítettük tevékenységi körünket, a még gyorsabb és hatékonyabb vevői igények kielégítése érdekében. Ennek a fejlesztésnek a segítségével akár 2 órán belül is tudunk tömítéseket előállítani.

Bisnode tanusitvany Dynoteq Kft. 2013 márciusában a Bisnode nemzetközi kockázatkezelési és minősítési vállalattól, nemzetközi sztenderdek alapján, és helyi sajátosságok figyelembe vételével megkapta az „AA” minősítést. Erre a minősítésre a magyar vállalkozások 1,75%-a jogosult, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony, azaz Magyarország pénzügyileg legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozunk.

Megrendelőink között a legmagasabb műszaki igényeket támasztó ipari nagyvállalatok, mint például a vegy-, olaj-, gyógyszer-, erőműipar is megtalálhatóak.

Termékskálánk kialakításakor arra helyezzük a fő hangsúlyt, hogy elsődleges beszállítói partner legyünk az általunk meghatározott piacokon. Kiváló szolgáltatásaink révén hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatot kiépítésére törekszünk, úgy vevőinkkel mint a beszállítóinkkal.