Ön itt jár: Kezdőlap > Zsinóros tömítések > Slade tömítőzsinórok

Slade tömítőzsinórok

A Slade tömítőzsinórok alapvetően különböznek a hagyományos zsinóros tömítésektől, teljesítményük és működésünk inkább hasonlít a csúszógyűrűs tömítésekéhez, annak komplexitása, érzékenysége és magas ára nélkül.

A Slade tömítések gyártásához nem használnak semmilyen hozzáadott kenő- és impregnálóanyagot, ugyanis egy természetes, inert anyag, az expandált grafi biztosítja az alacsony súrlódási tényezőt.

Több tömítésgyártó cég forgalmaz/gyárt grafit zsinóros tömítéseket, de a Slade az egyedüli aki 80% expandált grafitot (kenés, tömítés) és 20% magas szakítószilárdságú szénszálat (erősítés) használ a termék gyártásához.

Míg a tömítésgyártó cégek nagy százaléka más gyártó által gyártott alapszálakból szövik a tömítőzsinórjaikat, addig a Slade saját fejlesztésű, szabadalmaztatott folyamatok eredményeként saját alapszálat gyárt. A szétbontott tömítésen látható, hogy a tömítés nem tartalmaz hozzáadott kenő- és impregnálóanyagot.

A Slade alapszálak, az alapszálak és a tömítés gyártásához használt gépek EU és USA szabadalommal védettek.

Használható szivattyúk és szelepek, ill. bármilyen forgó tengely tömítésére, legyen az új vagy elhasználódott; ezzel létrejött a valamennyi iparág számára használható kiemelkedő teljesítőképességű tömítőzsinór.

Rendezés:

Szabadalmazott, szénszál erősítésű alapszálból szőtt expandált grafit tömítőzsinór.

Szabadalmazott, szénszál erősítésű alapszálból szőtt expandált grafit tömítőzsinór szénszálas élerősítéssel.

Szabadalmazott, szénszál erősítésű alapszálból szőtt expandált grafit tömítőzsinór, szénszállal teljesen körbeszőve.

Szabadalmazott, szénszál erősítésű alapszálból szőtt expandált grafit tömítőzsinór, szénszállal teljesen körbeszőve, Kevlár élerősítéssel.

Szabadalmazott, szénszál erősítésű alapszálból szőtt expandált grafit tömítőzsinór, Kevlár élerősítéssel.